De Conlibrio Colours of Culture Profiler™ werkt heel simpel en speels. Je kunt stap voor stap je voorkeuren aangeven op verschillende uitspraken in de volgende categorieën;

  1. Hoe ziet de buitenwereld het bedrijf?
  2. Waar moet een bedrijf goed in zijn?
  3. Waar moet naar jouw idee de energie vandaan komen?
  4. Wat zijn volgens jou belangrijke succesfactoren voor een bedrijf?

Aan het eind van de oefening weet je wat jouw persoonlijke “Cultuurprofiel” is. Met andere woorden, in welke bedrijfscultuur je jezelf het meest op je gemak zult voelen. Misschien voel je je thuis in een overwegend Rationele Cultuur, een Beheersende Cultuur. Het kan ook zijn dat een Ondernemende Cultuur of Groepscultuur beter bij je past. In je profielrapportage krijg je de antwoorden.

Dat is nog niet alles. Naast je profiel krijg je ook een checklist die past bij jouw Primaire Voorkeurs Cultuur. Met deze checklist in de hand kun je zelf gemakkelijk nagaan of de cultuur van een bepaald bedrijf bij je past!

De Colours of Culture Profiler™ is onderdeel van het Conlibrio Colours of Culture™ model. Meer vragen? Lees hier over de achtergrond van dit model, stuur ons een mail, bestel het boek The Origin of Company Cultures of bel ons.

Terug

Aanmelden voor de Colours of Culture Profiler™

Wil je een proefaccount* om de Colours of Culture Profiler™ te proberen?
Log dan in met je LinkedIn account en krijg zonder verder gedoe je gratis proefaccount:

Aanmelden met LinkedIn

Ja
Nee